Από το 1989 το πρώτο ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser στη χώρα μας
+ (30) 210-8983123 + (30) 693 228 0458
Δευτ. - Παρ.: 11:00 - 20:00 Σαβ. - Κυρ. : Κλειστά
Title Image

ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Ο όρος “κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στα γόνατα και στο στήθος. Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.

Πώς γίνεται η θεραπεία :

Με την τεχνική της μεσοθεραπείας σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εμφανίζει κυτταρίτιδα. Μετά την έγχυση , είναι πιθανό να υπάρξουν μικρά επιφανειακά αιματώματα ή ελαφρύ προς μέτριο ερύθημα στην περιοχή της ένεσης. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται φυσιολογικές για αυτόν τον τύπο θεραπείας και υποχωρούν πλήρως εντός λίγων ωρών.

Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων απαιτούνται κατά μέσο όρο 3-5 θεραπευτικές συνεδρίες, 15-30 μέρες μετά την ολοκλήρωση της κάθε θεραπείας, 1 με 2 εφαρμογές ενδέχεται να επαναληφθούν ως θεραπεία συντήρησης.

Σας προτείνουμε επίσης να δείτε:

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ

FRACTIONAL LASER

Σας προτείινουμε την κατάλληλη θεραπεία γαι εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξατομικευμένες Θεραπείες