Από το 1989 το πρώτο ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser στη χώρα μας
+ (30) 210-8983123 + (30) 693 228 0458
Δευτ. - Παρ.: 11:00 - 20:00 Σαβ. - Κυρ. : Κλειστά
Title Image

EMSCULPT

EMSCULPT

Το emsculpt είναι το πρωτοποριακό μηχάνημα ενδυνάμωσης και το μοναδικό
με έγκριση από το FDA (Food and Drug Administration) της Αμερικής που παρέχει την πρώτη και πιο αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία αναδιαμόρφωσης του σώματος. Επιτυγχάνει ταυτόχρονα τη μείωση του λίπους και το ‘χτίσιμο΄ των μυών. Με την επαναστατική αυτή μέθοδο διαμορφώνεται χωρίς νυστέρι το περίγραμμα του σώματος “Body Shaping”.

Πώς γίνεται η θεραπεία :

Το Emsculpt σε κάθε συνεδρία , που διαρκεί 30min , προκαλεί 20.000 πολύ δυνατές,υπερμέγιστες ακούσιες συσπάσεις που είναι αδύνατον να επιτευχθούν με τη συνήθη-φυσιολογική άσκηση των μυών με τη γυμναστική. Οι υπερμέγιστες συσπάσεις διεγείρουν με απόλυτη ασφάλεια τους ιστούς στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών και προκαλούν αύξηση της μυικής μάζας (ογκομετρικά) και λιπόλυση καθώς οι ισχυρές αυτές ακούσιες συσπάσεις χρειάζονται ενέργεια που την εξοικονομούν από τον καταβολισμό των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και στη φυσιολογική αποβολή των λιποκυττάρων σε λίγες εβδομάδες άρα και αλλαγή στον μεταβολισμό.

Η τριπλή αναμορφωτική δράση του Emsculpt προκαλεί από την πρώτη συνεδρία:

Γράμμωση

Σύσφιξη

Ανόρθωση

Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες . Άλλες περιοχές που εφαρμόζεται η μέθοδος είναι οι προσαγωγοί, τα μπράτσα και οι γάμπες.
Παρόλο που οι υπερμέγιστες συσπάσεις είναι πολύ έντονες δεν έχουν δυσάρεστη αίσθηση γιατί ταυτόχρονα εκτελούνται κυκλικές μαλάξεις και δονήσεις που δημιουργούν ένα αίσθημα ανακούφισης και χαλάρωσης.
Το Emsculpt είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες.

Αντενδείξεις: βηματοδότης, πνευμονική ανεπάρκεια, μεταλλικά εμφυτεύματα, πρόσφατη κακοήθεια, εγκυμοσύνη και επιληψία.

Σας προτείινουμε την κατάλληλη θεραπεία γαι εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξατομικευμένες Θεραπείες