Από το 1989 το πρώτο ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser στη χώρα μας
+ (30) 210-8983123 + (30) 693 228 0458
Δευτ. - Παρ.: 11:00 - 20:00 Σαβ. - Κυρ. : Κλειστά
Title Image

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ LIFTING – HIFU

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ LIFTING- HIFU

Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται σταδιακά, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες ο οργανισμός δε συνθέτει πια νέο κολλαγόνο. Το δέρμα μας γερνά, χάνει τη σφριγηλότητά του και γίνεται χαλαρό. Όλες οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση του χαλαρού δέρματος στοχεύουν στη βελτίωση και αναδιάταξη του ήδη υπάρχοντος κολλαγόνου. Είναι γνωστό επίσης πως δομικά μόρια κολλαγόνου υπάρχουν σε όλους τους ιστούς του προσώπου. Όσο πιο βαθιά καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτά τα μόρια τόσο πιο ισχυρή σύσφιξη θα επιτύχουμε.

Κυριότερες ενδείξεις της θεραπείας :

Ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου

των ματιών (άνω βλέφαρα)

του λαιμού (προγούλι)

του ντεκολτέ

των μπράτσων

της κοιλιάς

των γλουτών

των έσω μηρών

των γονάτων.

Χρησιμοποιώντας δε τις κεφαλές που διεισδύουν σε βάθος μικρότερο των 3 mm αντιμετωπίζουμε τη διάχυτη ερυθρότητα της ροδόχρου νόσου με εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως και τη μασχαλιαία υπεριδρωσία

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Ήπιος τοπικός ερεθισμός σε κάποια σημεία εφαρμογής εξαφανίζεται σε διάστημα 15-30 λεπτών.
Αμέσως μετά τη συνεδρία τα αποτελέσματα είναι εμφανή περίπου στο 20% αλλά βελτιώνονται διαρκώς στους επόμενους 2-3 μήνες.
Η ανόρθωση και η σύσφιξη του δέρματος ολοκληρώνονται σταδιακά από μέσα προς τα έξω και σε διάστημα 3-6 μηνών, γεγονός που δικαιολογεί και τη φυσικότητα του αποτελέσματος.
Η διάρκεια του αποτελέσματος φτάνει τα 3 έτη. Πρόσφατες παγκόσμιες μελέτες προτείνουν ήπια πρωτόκολλα ετήσιας συντήρησης αντί για επιθετικά πρωτόκολλα ανά 3ετία.

Σας προτείινουμε την κατάλληλη θεραπεία γαι εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξατομικευμένες Θεραπείες