Από το 1989 το πρώτο ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser στη χώρα μας
+ (30) 210-8983123 + (30) 693 228 0458
Δευτ. - Παρ.: 11:00 - 20:00 Σαβ. - Κυρ. : Κλειστά
Title Image

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ – BUTT LIFT

Οι καινούριες εγκεκριμένες ενέσιμες θεραπείες σώματος αξιοποιούν το υαλουρονικό οξύ (HYAcorp) στους γλουτούς όπου προσφέρουν καλύτερο σχήμα, ανόρθωση και όγκο.

HYAcorp

Η ανόρθωση και αυξητική γλουτών γίνεται πλέον αναίμακτα και μη χειρουργικά με υαλουρονικό οξύ, το συστατικό που υπάρχει φυσικά στο σώμα μας. Συγκεκριμένα, το HYAcorp είναι το μοναδικό ενέσιμο εμφύτευμα (filler) υαλουρονικού οξέος που σχεδιάστηκε ειδικά για αύξηση γλουτών, ανόρθωση και διόρθωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, δηλαδή της κυτταρίτιδας.

Έχει λάβει έγκριση για ενδείξεις όπως η αποκατάσταση του όγκου και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος (αναίμακτη γλυπτική). Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακράς διαρκείας που φτάνουν έως και 2 χρόνια.

Μετά τη θεραπεία, σταδιακά η εικόνα των γλουτών θα φαίνεται καλύτερη χάρη στα υδρόφυλα συστατικά του μορίου και στην ήπια παραγωγή κολλαγόνου. Το πλεονέκτημα του HYAcorp είναι ότι πρόκειται για ένα συστατικό που μιμείται το δικό μας, προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργείο, χωρίς χρήση ενθεμάτων, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται άμεσα.

Ο χρόνος ανάρρωσης είναι σύντομος, αλλά απαιτείται για λίγες μέρες αποχή από τη γυμναστική, το μασάζ ή την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. σάουνα, έκθεση στον ήλιο).

Σας προτείνουμε επίσης να δείτε:

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ

FRACTIONAL LASER

Σας προτείινουμε την κατάλληλη θεραπεία γαι εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξατομικευμένες Θεραπείες