Από το 1989 το πρώτο ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser στη χώρα μας
+ (30) 210-8983123 + (30) 693 228 0458
Δευτ. - Παρ.: 11:00 - 20:00 Σαβ. - Κυρ. : Κλειστά
Title Image

Αφαίρεση Tattoo

Αφαίρεση Tattoo (SUPERBIUM Q-SWITCHED LASER)

Επειδή τα χρώματα του τατουάζ εκτείνονται βαθιά μέσα στο χόριο, η αφαίρεσή τους με τις παλαιότερες μεθόδους (δερμοαπόξεση, χημική αφαίρεση κτλ) πολλές φορές οδηγεί στη δημιουργία μόνιμων ουλών. Σήμερα η νέα γενιά των laser είναι ατραυματική προσφέροντας καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ :

The laser targets the exogenous pigment (different colors) without damaging the skin, a process that significantly reduces the creation of side effects. The BIOS Superbium laser belongs to the category of Q-Switched Lasers and has multiple wavelengths suitable for different colors.

Πριν τη θεραπεία, τοποθετείται για 30’- 45’ αναισθητική κρέμα η οποία εξασφαλίζει μια άνετη και απολύτως ανεκτή διαδικασία.

Το laser στοχεύει στην εξωγενή χρωστική (διαφορετικά χρώματα) χωρίς να βλάπτει το δέρμα, διαδικασία που μειώνει αισθητά τη δημιουργία ανεπιθύμητων ενεργειών. Το laser Superbium της BIOS   ανήκει στην κατηγορία των Q-Switched Lasers και διαθέτει πολλαπλά μήκη κύματος κατάλληλα για διαφορετικά χρώματα.

Κατά μέσο όρο κάθε συνεδρία με laser διαρκεί 10’ – 30’. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξατομικεύεται κι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες (Κλίμακα Kirby-Desai 6 σημείων):

Φωτότυπος

Ανατομική θέση

Ποσότητα χρωστικής

Βάθος tattoo

Ουλοποίηση ή δερματικές αλλοιώσεις

Χρώμα tattoo

Μετά τη θεραπεία παρατηρείται άσπρισμα της περιοχής το οποίο εξελίσσεται μέσα στις επόμενες ημέρες σε ένα ήπιο ή έντονο ερύθημα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται μια αντιβιοτική κρέμα για να μη μολυνθεί το δέρμα και γάζα ή επίδεσμος στην περιοχή.

Στη συνέχεια συστήνεται κρέμα ανάπλασης καθώς και αυξημένη κατανάλωση νερού για την αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης, σημαντική για την κάθαρση του tattoo.

Ο χρόνος επούλωσης του δέρματος ποικίλει και εξαρτάται από το πόσο βαθύ είναι το τατουάζ και τη σωστή εφαρμογή των οδηγιών μετά τη θεραπεία. Πρέπει να μην εκτίθεται η περιοχή στην ηλιακή ακτινοβολία διότι έτσι ενεργοποιείται η δερματική μελανίνη η οποία απορροφά μέρος της δέσμης του laser και δυσκολεύει την αφαίρεση του tattoo.

Το Laser έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Recommended Treatments :

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ

FRACTIONAL LASER

We suggest the appropriate treatment for you

Contact Us

Personalised Treatments