Από το 1989 το πρώτο ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser στη χώρα μας
+ (30) 210-8983123 + (30) 693 228 0458
Δευτ. - Παρ.: 11:00 - 20:00 Σαβ. - Κυρ. : Κλειστά
Title Image

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η βλεφαροπλαστική στις μέρες μας αποτελεί τη συχνότερη αισθητική επέμβαση του προσώπου παγκοσμίως. Η χαλάρωση του δέρματος στα βλέφαρα, η χαλάρωση του οφθαλμικού μυός και η προβολή του περικογχικού λίπους είναι συνήθως τα χαρακτηριστικά που οδηγούν κάποιον σε έναν πλαστικό χειρουργό.

Άνω Βλεφαροπλαστική:

Στα άνω βλέφαρα η τομή τοποθετείται με ακρίβεια στη φυσική πτυχή του άνω βλεφάρου. Στη συνέχεια αφαιρείται η περίσσεια δέρματος η οποία αλλάζει το φυσιολογικό περίγραμμα των άνω βλεφάρων, εμποδίζοντας σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και την όραση προσπίπτοντας στο οφθαλμικό πεδίο. Τέλος αφαιρείται συνήθως και μικρή ποσότητα λίπους κυρίως από την έσω πλευρά του βλεφάρου.

Κάτω βλεφαροπλαστική:

Στην βλεφαροπλαστική των κάτω βλεφάρων, αντιμετωπίζονται η περίσσεια δέρματος και λίπους (αφαίρεση ή ανακατανομή του λίπους) καθώς και η χαλάρωση του οφθαλμικού μυός και των διαφραγμάτων. Ανάλογα με το πρόβλημα η τομή μπορεί κατά περίπτωση να γίνει είτε ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες είτε εσωτερικά του βλεφάρου (στον επιπεφυκότα) άρα μη ορατή. Η τελευταία εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει περίσσεια δέρματος και η περίσσεια λίπους αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα.

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ρινοπλαστική μπορεί να βοηθήσει τόσο σε προβλήματα της αναπνοής (λειτουργική ρινοπλαστική), όσο στην εξισορρόπηση των χαρακτηριστικών του προσώπου(αισθητική ρινοπλαστική) δημιουργώντας μια άκρως λειτουργική μύτη που είναι σε καλύτερη αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Τεχνικές Ρινοπλαστικής

Ανοικτή μέθοδος:

Η ανοικτή ρινοπλαστική  αποτελεί τη μέθοδο εκλογής κυρίως σε περιπτώσεις επανεπέμβασης, σε συγγενείς ανωμαλίες, σε μετατραυματικές αλλοιώσεις του σκελετού της ρινός και συνηθέστερα σε περιπτώσεις τροποποίησης του ακρορινίου αλλά και της ράχης της ρινός.

Κλειστή μέθοδος:

Η κλειστή ρινοπλαστική χρησιμοποιείται συνήθως για πιο απλές περιπτώσεις, κυρίως για την αφαίρεση του ύβου (καμπούρα) της μύτης καθώς και για μικρές παρεμβάσεις στο ακρορίνιο. Η χειρουργική προσπέλαση πραγματοποιείται μέσω πολύ μικρών μη ορατών τομών στο εσωτερικό των ρουθουνιών.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΛΑΙΜΟΥ

Η επέμβαση αυτή συνιστάται όταν υπάρχουν βαθιές ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού.

Αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και γίνεται επαναφορά του προσώπου στη αρχική του θέση μέσω της ανόρθωσης στα εν τω βάθει ιστών του προσώπου ώστε να επιτευχθεί ένα πιο φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Η επέμβαση αυτή δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Απαραίτητη καθίσταται η σωστή εκτίμηση της περίσσειας του δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί ώστε να επιτύχουμε ένα φυσικό τελικό αποτέλεσμα. Οι τομές γίνονται εμπρός και πίσω από το αυτί και ενίοτε στο τριχωτό της κεφαλής χωρίς να ξυριστούν τα μαλλιά αλλά εφαρμόζοντας ειδική διάταξη.

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Πρόκειται για μία από τις συχνότερες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Τα ενθέματα σιλικόνης που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή και δεν υπάρχει κίνδυνος απόρριψης από τον οργανισμό.

Για πιο φυσικό αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και στην αφή, η σιλικόνη τοποθετείται είτε μερικώς κάτω απ’ το μυ του θωρακικού τοιχώματος (dual plane) είτε κάτω από την περιτονία του μυός (sub fascial).

Με την επέμβαση αυτή δεν επηρεάζεται ο θηλασμός. Το ελάχιστο μήκος που μπορεί να έχει η τομή είναι 2.5 – 3.0 εκατοστά. Η ουλή μπορεί να γίνει είτε γύρω από την θηλή (περιθηλαία) σε περιπτώσεις μικρού βαθμού πτώσης είτε στην υπομάστιο πτυχή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η πτώση του στήθους είναι πολύ συχνή και συνήθως αναπόφευκτη. Οφείλεται κυρίως στη γήρανση, στη βαρύτητα, στην εγκυμοσύνη, στο θηλασμό, σε μεγάλη απώλεια βάρους. Αφαιρώντας, λοιπόν, την περίσσεια δέρματος και συσφίγγοντας τους υποκείμενους ιστούς το στήθος αποκτά μία πιο νεανική εμφάνιση. Με την επέμβαση αυτή βελτιώνεται το σχήμα και η θέση του γυναικείου στήθους.

Αυτό που επιτυγχάνεται είναι η επαναφορά του στήθους στην αρχική του θέση, η διόρθωση των ασυμμετριών και η σωστή επανατοποθέτηση των ιστών ώστε να επιτευχθεί ένα γέμισμα του άνω πόλου του μαστού. Ακόμη, διορθώνεται η θέση της θηλής σε σχέση με την υπομάστιο πτυχή. Η πτώση του στήθους μπορεί να είναι α,β,γ βαθμού ή ψευδόπτωση.

Σε περίπτωση που υπάρχει μικρός βαθμός χαλάρωσης τότε γίνεται περιθηλαία ανόρθωση στήθους. Σε μεγαλύτερου βαθμού πτώσεις πιθανόν να χρειασθούν μεγαλύτερες τομές. Το χειρουργείο γίνεται υπό γενική αναισθησία και συνήθως χρήζει παραμονής στην κλινική για ένα βράδυ. Για 4 εβδομάδες καλό είναι να αποφεύγεται η σωματική άσκηση. Μετά από 6 μήνες με 1 έτος οι ουλές είναι πλέον δυσδιάκριτες.

VASER LIPO

Πρόκειται για την πλέον εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας VASER , όπου μέσω της χρήσης υπερήχων το λίπος αρχικά ρευστοποιείται και στη συνέχεια αφαιρείται προσεκτικά επιτυγχάνοντας παράλληλα ρίκνωση του υπερκείμενου δέρματος και αποφυγή χαλάρωσης του.

Με την συγκεκριμένη τεχνική και αφού αφαιρεθεί το λίπος, το σώμα σμιλεύεται και οι μύες τονίζονται και προβάλλονται φυσικά . Ταυτόχρονα το λίπος που αναρροφάται μπορεί να μεταφερθεί μέσω ειδικής τεχνικής λιπογλυπτικής σε άλλα σημεία ανάλογα τις ανάγκες δίνοντας έτσι την εικόνα ενός ακόμα πιο καλογυμνασμένου, γραμμωμένου σώματος.

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά ( 6 pack ), το στήθος, οι γλουτοί, η μέση , η πλάτη, οι ραχιαίοι, οι ώμοι ( δελτοειδείς ), οι μηροί και οι βραχίονες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα που αναμένει κανείς είναι περίπου στους 3 μήνες όταν και ολοκληρώνεται η διαδικασία της πλήρους επούλωσης και σύσφιξης των ιστών αλλά και η υποχώρηση των οιδημάτων.

Σας προτείνουμε επίσης να δείτε:

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ

FRACTIONAL LASER

Σας προτείινουμε την κατάλληλη θεραπεία γαι εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξατομικευμένες Θεραπείες